Sajtóközlemény

2018.  08. 31.
Pet Friend Korlátolt Felelősségű Társaság

Sajtóközlemény

Megvalósult A pet friend kft-nél az Adaptív technológiai innováció

A Pet Friend Kft. az Európai Unió forrásából 50% támogatási intenzitás mellett 5.400.550 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program GINOP-2.1.8-17 kódszámú „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című konstrukció keretén belül (GINOP-2.1.8-17-2017-00131 Adaptív technológiai innováció megvalósítása a Pet Friend Kft-nél), amely során megvalósuló eszköz- és szoftverbeszerzés az állat-egészségügyi ellátást segíti, hozzájárulva a versenyképesség javításához és a piacon történő megjelenéshez, előrelépéshez.

A Pet Friend Kft. állat-egészségügyi ellátás tevékenységét fejlesztette korszerű és innovatív eszközök és szoftver beszerzésével.

A feladatok korszerűbb körülmények között történő megvalósítása, illetve a folyamatok felgyorsulása reményeink szerint hozzájárul majd vállalkozásunk versenyképességének növeléséhez, a piacon történő kedvezőbb megjelenéshez, ezáltal az általunk kínált szolgáltatás népszerűsítéséhez. Ismertségünk növelése jelenlegi ügyfélkörünk kiszélesedését generálhatja, újabb megbízásokra számíthatunk.

A projekt 2018. augusztus 31-én fejeződött be.

A projekt keretében az alábbi szoftver és eszközök kerültek beszerzésre:

  • Fujifilm FCR Prima T2 digitális foszforlemez kiolvasó rendszer
  • M6 ultrahang készülék
  • MACHLED 130F állványos műtőlámpa
  • állatorvosi praxismenedzsment szoftver

További információ kérhető:
Pet Friend Kft.

Cím: 8060 Mór, Tábor utca 22.
E-mail: livelygolden@gmail.com
Honlap: https://www.moriallatorvos.hu/