Bemutatkozás

Rendelőnket 2009-ben nyitottuk Móron a Tábor utca 22 szám alatt. Az alap ambuláns ellátás, oltások, külső és belső parazita ellenes kezelések, mikrochip beültetés és útlevél kiállítás mellett szaporodásbiológiai és lágysebészeti műtéteket, fogkő eltávolítást, egyéb szájhigiéniai beavatkozásokat, laborvizsgálatokat, röntgen- és ultrahangvizsgálatot, bőrgyógyászati, szemészeti és fülészeti beavatkozásokat végzünk. Fő profilunk a társállatok ellátása rendelőnkben, de rendelési időn kívül a háztáji állományok ellátását is vállaljuk.

Igyekszünk mind a rendelőnket a legújabb eszközparkkal, mind magunkat fejleszteni a szakmai továbbképzéseken fejleszteni. Bővebben a Szolgáltatások menüpont alatt tud tájékozódni.

Munkatársak

 

Dr. Krausz Dóra

Diplomámat 2013-ban szereztem Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Bár szakdolgozatomat a magyarországi öko-bivalytenyésztés témaköréből írtam, az egyetem alatt szabadidőm nagy részét a Szülészeti és szaporodásbiológiai tanszék klinikáján töltöttem. Innen nyílt lehetőségem ösztöndíjjal a Bécsi Állatorvosi Egyetemen Szülészeti klinikáján is eltölteni 3 hónap gyakorlati időt. Az egyetemet 2013-ban fejeztem be, és kezdtem el dolgozni a Móri Állatorvosi Rendelőben, melynek vezetését 2015 augusztusában vettem át. 2018-ban megszereztem a Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos diplomámat is. Szabadidőmben sem megyek messze szakmámtól, 2002 óta foglalkozom golden retrieverek tenyésztésével (Lively Golden kennel)


Dr Tolonics Tímea

Állatorvosi diplomámat 2018. februárjában szereztem az Állatorvostudományi Egyetemen „cum laude” minősítéssel. Fő érdeklődési területem már kezdetektől a kisállatgyógyászat, azon belül is a belgyógyászat. Ez alapján választottam meg szakdolgozatom témáját is, két éven át vizsgáltam labradorok egy ritka ritmuszavarát és a betegség öröklésmenetét.
Pusztavámon nőttem fel, és az egyetemi évek után szívem újra hazahúzott. Már diákként is sok időt töltöttem a Móri Állatorvosi Rendelőben tapasztalatszerzés céljából, márciustól pedig már állatorvosként erősíthetem a rendelő csapatát. Szabadidőmben szeretek olvasni, sütni-főzni, és túrázni, várakat, kilátókat felfedezni a családommal, barátaimmal és a kutyánkkal.


Dr Gacsályi Anna


Hadnagy András

Állatorvosi aszisztens.

Kőhidi-Dohoczki Brigitta

Állatorvosi aszisztens.